Preparació

Com vam contactar?

Hola lectors!

Us agradaria saber com vam contactar amb l’entitat? Doncs si la resposta és afirmativa, continueu llegint!

El dia que vam decidir amb quina entitat ens agradaria participar, directament ens vam intentar posar en contacte amb ells (Best Buddies) via email. Vam enviar el correu des de la meva compta de mail per tant tota la interacció en línia la vam fer amb el meu compte.

Quan vam enviar el primer correu, Gmail ens va informar que el compte al que ens dirigiem no era vàlid. No vam trobar qUE la direcció escrita tingués cap error així que vam provar dos o tres cops més sense canviar res però ens continuava donant error.

Parlant-ho amb el grup, un de nosaltres va consultar la seva web per comprovar que haguéssim escrit el correu correctament i que el problema no era nostre. Quan ho va consultar vam caure en l’error. En comptes d’escriure .es al final de la direcció vam escriure .com i era per això que ens donava error.

Quan ho vam corregir, vam reenviar el mateix correu que havíem escrit abans esperant que aquest cop fós el bo i que poguéssim obtindre una resposta al cap de poc temps.

El primer correu que vam rebre d’ells va ser al cap d’una setmana  ja que no ens van poder contestar abans perque estaven organitzant un acte benèfic. En aqüestió ens demanava amablement que facilitessim un contacte per poder parlar millor sobre la seva fundació i el nostre projecte.

En resposta al seu correu nosaltres els hi vam donar les dades de contacte de l’Helena (és a dir, la seva direcció de correu electrònic i numero de mòvil) i per si de cas el de l’Elena conjuntament amb els horaris que teníem disponibles per si ens volien contactar via telèfon.

A partir d’un segon correu, cam establir que ens trucaríen el dilluns vinent a partir de les 17h.

El dilluns ens van trucar i vem parlar amb una de les noies de la fundació la qual ens va proposar de demanar una entrevista amb la coordinadora de la fundació per poder parlar del projecte personalment.

El següent correu que vam enviar va ser per concretar el dia i la hora de la primera entrevista que tindríem amb la fundació, al cap de dos o tres correus vam establir el dia i la hora, dijous 20 a les 17:30h. A partir d’allà, la comunicació va ser cara a cara i la pròxima entrevista que vam acordar va ser el mateix dijous.

 

Helena Montolio i Max Soler

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s