Documentació

Primeres entrevistes

Hola amics,

Avui dia 25/10/2016 l’Helena Montolio i jo (Elena Extraviz) hem sortit  de l’escola després de dinar per poder assistir a les primeres entrevistes amb l’associació. Tal i com havíem quedat el dijous passat. Aquest cop ja no hem tingut problemes per arribar ja que ara ens coneixem  el camí i hem pogut arribar amb temps de sobra. Primer de tot ens ha rebut la Sara Ferreira i ha entrevistat a l’Helena Montolio. Era una sala molt gran amb un sofà (on m’he esperat jo) i una taula de reunions. Les preguntes eren per tal de poder trobar la persona ideal per nosaltres. Es nota que s’esforcen molt perquè ambdues parts de la parella estiguin a gust. També hem hagut d’omplir un qüestionari molt llarg (com una global) de preguntes del tipus:

Quina sèrie de televisió t’agrada més?

– Quina música t’agrada?

Després ens han donat una fitxa que hauràn d’omplir els nostres pares per temes legals ja que som menors d’edat. Quan l’Helena ha acabat amb la seva entrevista unes noies necessitaven la sala i la Sara ens ha proposat d’anar a una cafeteria propera per poder fer la meva entrevista. El local era molt agradable, tranquil i amb un ambient molt vintage. Després de la meva entrevista hem estat parlant una estona fins que ens hem acomiadat. Durant el temps que estàvem a la cafeteria també hem concretat les entrevistes amb els nois que seràn el dimecres vinent el Nico i el dijous el Max i el Xavi, però ella els hi enviarà un correu per acabar de confirmar. També ens ha comentat que la hora de formació que necessitem la faríem a finals de Novembre i que cap a Desembre ja podríem conèixer les nostres futures parelles.

Finalment ens agradaria dir que hem sortit molt contentes i tenim molt bones espectatives sobre aquest projecte. Ens faria molta il·lusió que tot acabés sortint bé i poguéssim participar de ple.

(hem estat una hora i mitja aprox.)

image image image

Càmera: Elena E.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s