Reflexió

Reflexió: Elena

La meva vivència ha estat bastant positiva. La veritat és que al principi no tenia moltes expectatives amb aquesta assignatura, ja que l'any passat no em va acabar d'agradar l'assignatura d'emprenedoria. APS ha superat les meves expectatives i m'ha fet canviar totalment d'opinió. Ara crec que aquesta assignatura contempla un temari de valors molt més gran que qualsevol altre. L'organització, la implicació, l'autonomia… Tots són valors que era totalment necessari aprendre i que fins ara no havíem experimentat de debò.

Hem hagut de sortir de l'escola, el nostre terreny de confort, i endinsar-nos en “el món dels adults”. Ara, la nostra implicació és real, comprometent-nos amb entitats i associacions. Des del principi tenia il·lusió amb aquesta associació perquè tracta un tema molt interessant i que m'interessa molt.

Les vivències amb l'associació han estat positives i estic molt contenta que el nostre equip i les nostres associacions s'engeguin tan bé. Ells han mostrat molta implicació i fins i tot un dia la Sara Ferreira va pujar fins a l'escola per poder parlar amb els nostres tutors!

A classe que he aprofitat molt el temps i he intentat transmetre-ho als meus companys. El projecte padrins-fillols ha perjudicat molt el nostre treball perquè ens ha reduït considerablement les hores d'investigació que ens hauria agradat realitzar en grup. Considero que hem hagut de fer massa feina a casa però crec que això ja no passarà més perquè el tema dels fillols ja s'ha acabat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s