Reflexió

Reflexió: Helena Montolio

Aquesta primera experiència ha sigut molt bona, sincerament no m’hauria esperat mai el que realment va passar amb les meves trobades amb Sara Ferreira (coordinadora de la associació). Al principi la idea d’un voluntariat amb nens discapacitats no m’agradava gaire però vaig decidir provar-ho. El dia de la primera trobada amb l’associació estava molt nerviosa però quan Sara i la seva companya ens van rebre, abans del que m’hauria esperat em vaig adaptar a l’ambient i a la seva manera de fer les coses i ens vam entendre ràpidament, vem parlar animadament sobre el nostre projecte i la seva associació i em van transmetre moltes ganes de començar a fer el voluntariat. Es notava que els hi agradava el que feien i em van passar part d’aquesta energia a mi. La següent trobada ja va ser mes proxima i ens vam conèixer molt més. No m’hauria imaginat que la nostra primera experiència fos així, me la esperava completament diferent i que potser ja directament coneixeríem els nens però estic, en part, agraïda de que no fos així.

Pel que fa a les hores de classe, he treballat adequadament, dinàmicament de manera que he complert tota la feina que se m’ha sigut assignada durant aquest temps de trimestre.

En conclusió, la experiència que he tingut no tenia res a veure amb la que jo m’havia esperat en un principi però això no vol dir que hagi sigut pitjor, simplement diferent. Les meves ganes de treballar en aquest voluntariat han augmentat i tinc ganes de començar.

 

Helena Montolio

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s