Documentació

Festa de Nadal !!!!!

El passat 18 de Desembre BEST BUDDIES va organitzar una festa de Nadal increïble. Es va celebrar a la sala Ottozutz de Barcelona. Per una donació de 5€ accedies a entrada+pica pica+1 beguda + sorpreseta. Per cert, parlant del pica pica, allò no era una pica pica, era un banquet sencer!! Van començar amb nachos i truita, i després van seguir les mini-pizzes, les croquetes, les olives,… Ah, I per postres, neules i polvorons!

Sabem que a l'entrada posava sorpreseta (en singular) però al final ens van acabar donant un petit obsequi (un iman, una caseta de colors,..) i entrades per anar a veure el Barça! Es nota molt que BEST BUDDIES es preocupa pel benestar dels seus voluntaris i s'esforça per que tot vagi endevant.

Al principi ens va costar una mica relacionar-nos amb la gent de la festa, però a poc a poc vam anar coneixent gent. Ens vam trobar un parell de persones amb les que havíem coincidit a la formació, però moltes altres que vam conèixer des de zero i que ens van impressionar moltíssim per la seva naturalitat. A més a més allà tothom tenia molta “marxa”, dins i tot algú es va passar dues hores sense parar de ballar.

Esperem poder seguir participant durant molt més temps i poder gaudir d'events com aquests moltes vegades més.

Podreu trobar moltes més imatges a la web de BEST BUDDIES.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s