Investigació

Concurs de fotografia digital INICO

L'Institut universitari d'integració en la comunitat fa cada any un concurs de fotografia relacionada amb les persones amb discapacitats (tan física com intel·lectual). Des de l'any 2003 INICO i la Fundació Grupo Norte promouen aquest concurs fotogràfic, que pretén il·lustrar la vida quotidiana d'aquestes persones

L'objectiu d'aquest concurs és sensibilitzar a la societat a través d'una fotografia on es mostra a una persona amb discapacitat vivint una vida normalitzada i integrada. A més a més es premia de manera especial aquelles fotografies que aconsegueixin relacionar el món de la discapacitat amb el món de la universitat, amb la mateixa intenció normalitzadora.

Ara parlarem una mica d'aquesta entitat. INICO pretén fer arribar a la població Programes i Serveis sobre l'integració de les persones dins la societat. És un institut format per professionals que realitzen activitats de formació, assessorament i investigació en la matèria de la discapacitat, sempre amb l'objectiu de facilitar i millorar la vida de persones en desavantatge socials. Fomenten l'investigació i la conscienciació d'aquest tema. Han publicat diversos llibres i articles i publiquen un butlletí cuatrimestral.

Finalment us deixem una mostra d'algunes fotografies premiades en anys anteriors:

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s