Reflexió

REFLEXIÓ SEGON TRIMESTRE: Xavi Umbert

Hola soc el Xavi, i aquest trimestre m’ha servit encara més per estar més a prop de la gent amb discapacitat intel·lectual i per conèixer-les millor.

Primer vam anar a la discoteca molts del nostre grup i del altre que fan la mateixa associació que nosaltres, on vam tenir l’oportunitat per apropar-nos a alguns i que se’ns apropessin ells a nosaltres per parlar una mica. Allà ens van donar entrades pel partit del Barça-Hèrcules de la Copa del Rei, on vam anar uns quants i vam passar un bon rato.

Un altre dia vam anar l’Oriol, el Max el Nicolàs Alzate i jo a les oficines de Best Buddies per fer unes trucades als voluntaris per confirmar la seva assistència en la xocolatada que tindria lloc aquell dissabte, on també vaig anar amb el Max, i vam ajudar a muntar la sala abans que arribés la gent, va ser una bona experiència, encara que hagués de marxar abans perquè tenia partit de futbol, vaig poder escoltar les experiències d’algunes parelles de voluntaris i discapacitats, i em vaig adonar que era molta feina.

Espero fer-ho igual de bé l’últim trimestre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s